TIPS TIL AT FÅ UDLEJET DIN BOLIG HURTIGERE

traveling-mama-store-kongensgade-391-980x500

Jacob Soelberg Ikke kategoriseret

Det er muligt at udleje din bolig hurtigere og mere effektivt med den rette indretning. Det er meget vigtigt at boligen fremstår præsentabelt og med klare linjer. Det er meget naturligt man som ejer af sin bolig, har et særligt forhold til stedet, og dermed heller ikke altid ser de ”små” steder der trænger til en kærlig hånd, da man ikke længere ligger mærke til dette når man dagligt er i huset. Det er måske også kun små ting, men det kan gøre den store forskel om kunden vælger netop din eller en anden bolig på markedet.

De fleste af Capital Homes lejere har alle været bosat i øvrige lande, og der dermed også store krav til lejemålene. I skal tænke på at København er en af Europas dyreste byer at være bosat i, så det er vigtigt at boligerne til udlejning fremstår i flot stand.

SÅ HER ER ET PAR GODE TIPS FRA CAPITAL HOMES:

1. Ryd op og gør ekstra godt rent
Sorter gerne ud iblandt dine møbler og andre personlige genstande, for at give et clean look i boligen. Det er meget vigtigt lejeren ikke bliver distraheret af udlejerens ting i boligen, da dette kan fjerne fokus fra lejerens ønske og forestilling omkring indretning.

Det er altid dejligt at have et personligt præg på boligen, men det kan også virke afskrækkende på lejerne hvis det er alt for kraftigt.

2. Neutrale og klassiske farver er altid holdbart ved udlejning
Det vil være en stor fordel hvis boligen er holdt i lyse neutrale farver. Har du et køkken hvor der er en orange væg, vil jeg altid anbefale at få den malet i hvid. Det er dejligt med kulør på boligen, men det er vigtigt at lejeren selv får lov til at ændre dette såfremt de ønsker ekstra kulør i boligen, således de bliver i en længere periode. Det ville være ærgerligt at lejeren bliver skræmt af kraftige farver, hvis boligen ellers fremstår super flot.

3. Alvorlige fejl skal udbedres
Alle alvorlige fejl bør generelt være udbedret. Har du et hus hvor fliserne på indgangspartiet er delvis faldet af, vil det være vigtigt at få dette ordnet inden fremvisninger, de små detaljer der kan indikere at huset ikke er vedligeholdt, kan være afgørende for lejeren vælger en anden bolig. Hvis der er store problemer med for eksempel vinduer, og varmen forsvinder direkte, vil det være et punkt det vil være fornuftigt at få set på som boligejer inden du udlejer boligen.

4. Skab hygge i boligen
Det er vigtigt hvis du skal udleje boligen at det fremstår hyggeligt. Et godt trick er at fjerne alt på bordoverflader som i køkkenet, ligesom at sikre sig der ikke er håndklæder, klude, vaskestativer fremme. Det er altid godt at have friske blomster stillet frem i boligen, det er dog ikke 1. prioritet. Det vigtigste er at der er en ren og hyggelig fornemmelse. Det er vigtigt at boligen ikke lugter af røg eller dyr, da det kan skræmme potentielle lejere væk. 95 % af alle lejere ønsker røgfri boliger.

5. Sørg for at lejeren får synliggjort det unikke ved boligen
Såfremt I har specielle ting i mener, fremhæver boligen, så sørg endelig for at synliggøre dette. Så har I for eksempel en fantastisk gaspejs, så sørg for den er tændt ved fremvisningen, eller har en god udsigt til vandet, men i egentlig ikke selv ser det mere, så husk stadig at det kan være det punkt der gør de lejer netop din bolig. Så sørg for der er frit udkig til fx havet, hvor der ikke er havemøbler, store buske eller lign. Der blokerer.

6. Sidst men ikke mindst, vær ikke i boligen ved fremvisning
Det er meget vigtigt at lejeren får lov til at se huset uden udlejeren er tilstede. Det er vigtigt at lejeren kan få lov til at være ærlige og bruge ekstra tid til at forestille sig at bo i boligen, uden at skule tænke på at såre udlejerne. Det er klart at alle mennesker har forskellige holdninger til et hjem, og det er vigtigt den potentielle lejer i ro og fred kan skabe sit eget indtryk af boligen.

Kontakt Capital Homes for yderligere guidelines.