Services

Services i forbindelse med udlejning af bolig

Capital Homes kan assistere dig som udlejer i alle steps i forbindelse med udlejningen af din bolig.

Vores services spænder vidt, og vi kan skræddersy løsninger der passer netop til din situation.

I er altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål, og såfremt I skulle have andre forespørgsler i forbindelse med udlejning.

Capital Homes kan være behjælpelige med at udarbejde en fyldestgørende indflytningsrapport inklusive fotos mellem udlejer og lejer.

Vi arrangerer naturligvis indflytningsmødet med de respektive parter. Det er meget vigtigt at lejemålets stand bliver dokumenteret korrekt ved indflytning, således at der ikke opstår tvivl på tidspunktet for udflytningen.

Kontakt Capital Homes for yderligere information og priser.

Capital Homes kan være behjælpelige med at udarbejde en fyldestgørende udflytningsrapport inklusive fotos mellem udlejer og lejer.

Vi arrangerer naturligvis udflytningsmødet med de respektive parter. Vi sørger selvfølgelig for at være i kontakt med lejeren, således der er klarhed over hvad der forventes der skal istandsættes og rengøres inden fraflytning. Såfremt lejemålet ikke er afleveret i korrekt stand, jf. indflytningsrapporten sørger vi selvfølgelig for dialogen med den respektive lejer.

Kontakt Capital Homes for yderligere informationer og priser.

Capital Homes tilbyder professionel rengøring efter aftale. Det forventes af de internationale lejere samt virksomheder der lejer boligen, at lejligheden overdrages i professionelt rengjort stand.
Capital Homes varetager kommunikationen med lejeren i lejeperioden. Lejeren vil få vores kontaktdetaljer hvor de altid kan henvende sig. Administrationsordningen kan skræddersyes efter netop dit behov.
Capital Homes kan assistere med renovering af enkelte enheder eller ejendomme, dette kan være lige fra et enkelt køkken eller en hel bygning som skal renoveres. Der kan oftest opnås en højere husleje ved simple renoveringer der tilpasses de internationale lejere.