Danmark » 2000 Frederiksberg, Gammel Kongevej DKK 29.500

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Unik lejlighed på Gammel Kongevej

Lejligheden:

Lejligheden er beliggende i den historiske ejendom Taarnholm på Frederiksberg, hvor flotte og unikke detaljer er gennemgående i hele lejligheden og bygningen.

Lejligheden på 271 kvm. indeholder entré, flot historisk udestue/atelier, stort køkken/alrum med lyst køkken og alle hårde hvidevarer, gæstetoilet, stor spisestue med fantastiske lofte samt gulve, stor opholdsstue med brændeovn og dejligt lysindfald, ekstra stue med franske døre der kan benyttes som stue/kontor eller ekstra værelse, stort soveværelse med adgang til lyst badeværelse, børneværelse, samt ekstra værelse til kontor/gæsteværelse.

Lejligheden er yderst charmerende og unik, og er absolut et besøg værd. Lejligheden er beliggende tilbagetrukket fra Gammel Kongevej, som gør der en dejlig ro i lejligheden.

Der er endvidere 2 udendørs parkeringspladser tilhørende lejemålet.

Område:

Gammel Kongevej er den største shoppinggade på Frederiksberg, hvor du også har de populære gader som Frederiksberg Allé, Vesterbrogade og Værnedamsvej, som kan tilbyde alle typer af butikker og cafeer. Frederiksberg er en moderne del af København med gode indkøbsmuligheder og ikke mindst Frederiksberg Have.

Beliggenheden er perfekt for den franske skole.

Distance:

700 meter fra Frederiksberg Metrostation
50 meter fra busstop
400 meter fra Frederiksberg Have
900 meter til den franske skole

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:271
Stuer:3
Soveværelser:3
Badeværelser:1
Etage:1. Sal
Møbleret:Nej
ØKONOMI
Ledig fra:15.07.2017
Leje:DKK 29.500
Depositum:DKK 88.500
Forudbetalt husleje:DKK 29.500
Varme/Vand:DKK 1.500/1.000
Lejeperiode:2-3 År
Bopælspligt:Ja