Danmark » 2300 København S, Islands Brygge DKK 16.900

Fantastisk lejlighed I Gemini Residence

Lejligheden:

Lejligheden er beliggende i den imponerende bygning Gemini Residence. Gemini Residence er en velkendt bygning, med en unik arkitektur og store altaner. Når du ankommer til Gemini Residence bliver du budt velkommen af en smuk hall med en elevator, som tager dig til hver etage, der har en åben udsigt til den fantastiske entré.

Lejligheden er 109 kvm. og består af et stort åbent hvidt køkken i forbindelse med stuen, som har gulv til loft-vinduer, fra stuen har du adgang til et dejligt badeværelse. Fra stuen er der adgang til stort værelse.

*Adgang til 25 m2 stor privat balkon, hvor du har solen store dele af dagen

*Mulighed for en privat parkeringsplads i kælderen.

Område:

Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Islands Brygge byder på et stort udvalg af nye bygninger og ældre charmerende bygninger, hvilket giver en charmerende følelse. Området kan tilbyde cafeer på havnen, de bedste bagerier og den unikke mulighed for en svømmetur i det fri svømning område ved havnen.

Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du gode muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen og den levende fornemmelse af byen. Der er også forskellige festivaler og markeder, og sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode offentlig transports muligheder, hvor de tilbyder en Metro med direkte adgang til Kongens Nytorv, den unikke båd bus, der tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.

Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, fra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter ligesom Scarpetta hvor du kan sidde udenfor.

Islands Brygge er kun 15 minutter i bil/taxa til lufthavnen, og det er det perfekte sted, hvis du ønsker at have grønne områder og ikke mindst den smukke havn, men stadig være tæt på København.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:109
Stuer:1
Soveværelser:1
Badeværelser:1
Etage:8. Sal
Møbleret:Ja
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:15.02.2019
Leje:DKK 16.900
Depositum:DKK 50.700
Forudbetalt husleje:DKK 16.900
Varme/Vand:DKK 1.800
Lejeperiode:6 Måneder
Bopælspligt:Ja