Denmark » 2300 København S, Islands Brygge DKK 28.000

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Luksuslejlighed i det nye projekt Polaris på Islands Brygge

Lejlighed:

Lejligheden består af en indgang med garderobeskabe, stort soveværelse med adgang til badeværelse med bruser, stor balkon, hvidt nyt køkken med spiseplads med en fantastisk udsigt over havnen, stuen er i forbindelse med køkkenet. Fra køkkenet/stuen har du adgang til en dejlig altan, der vender direkte til Islands Brygge med en unik udsigt, ekstra soveværelse/kontor og et masterbedroom med adgang til en dejlig altan. Der er også et ekstra badeværelse med 2 håndvaske og brus. Denne lejlighed er nybygget og er beliggende i projektet Polaris, som ligger i fronten til Islands Brygge. Denne lejlighed ligger yderst i bygningen, og er derfor meget unik med en fantastisk udsigt direkte over Islands Brygge.

Der er også parkering tilknyttet i kælderen.

  • Lejligheden udlejes pr. 15. august 2017 – 3 år.

Kontakt Capital Homes for fotos af lejligheden.

Område:

Islands Brygge er et meget populært område at leje lejligheden, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Islands Brygge byder på et stort udvalg af nye bygninger og ældre bygninger, hvilket giver en perfekt charmerende følelse.

Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og den unikke mulighed for en svømmetur i havnebadet.  Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor de tilbyder en Metro med direkte adgang til City, den unikke båd bus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.

Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som Scarpetta der kan tilbyde dette.

Islands Brygge er kun 15 minutter i bil/taxa til lufthavnen, og det er det perfekte sted, hvis du ønsker at have grønne områder og ikke mindst den smukke havn, men stadig være tæt på København.

 

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:153
Stuer:1
Soveværelser:3
Badeværelser:2
Etage:1. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:15.08.2017
Leje:DKK 28.000
Depositum:DKK 84.000
Forudbetalt husleje:DKK 28.000
Varme/Vand:DKK 1.000/600
Lejeperiode:3 år.
Bopælspligt:Ja