Danmark » 2930 Klampenborg, Strandvejen

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Luksus villa med fantastisk udsigt over Øresund

Indretning:

Flot indgangsparti med adgang til rummelig spisestue med en fantastisk udsigt og udgang til terrassen og haven, pænt køkken med spiseplads samt en fantastisk stue med et flot vinduesparti med en helt unik udsigt. Der er ligeledes badeværelse med brus i stueetagen. 1. sal består af et stort soveværelse med indbyggede skabe og udgang til en stor altan med en fantastisk udsigt, ekstra soveværelse samt et elegant badeværelse med brus. Der er ligeledes en stor brugbar kælder med udgang til haven.  Villaen er omgrænset af en flot mur, og der er en flot anlagt have med swimmingpool og et pool hus.

Område:

Villaen er beliggende i Klampenborg på Strandvejen, hvor du har en fantastisk udsigt over Øresund. Villaen har en perfekt beliggenhed i forhold til de internationale skole, hvor der kun er 10 minutters kørsel. Der er ligeledes god mulighed for offentligt transport fra villaen, og kun 2 minutters kørsel til Ordrup hvor du alle former for indkøb og shopping.

Villaen er perfekt til den internationale familie/par som ønsker en fantastisk liebhaver bolig, og forsat er tæt på Hellerup og København.

Villaen udlejes til internationale lejere.

Distance:          1,8 km. til Klampenborg Station (Kystbanen)

Distance:          1,3 til Ordrup Station (s-tog)

BOLIGEN
Type:Hus
Kvm:182
Stuer:5
Soveværelser:2
Badeværelser:2
Møbleret:Nej
ØKONOMI
Ledig fra:01.06.2016
Varme/Vand:DKK 2.000/1.000
Lejeperiode:3 År.
Bopælspligt:Ja