Denmark » 2300 København S, Weidekampsgade DKK 18.500

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Luksus penthouse lejlighed på Island Brygge

Indretning:
Lejligheden er 131 kvm. og indeholder følgende: Entré, gæstetoilet, stort åbent køkken i forbindelse med opholdsstue, fra stuen er der udgang til en fantastisk altan med en unik udsigt over Københavns Havn og city. Stort flot master bedroom med indbyggede skabe, ekstra værelse der er perfekt til gæsteværelse eller kontor. Luksus badeværelse i flotte materialer og vaskemaskine/tørretumbler.

Det er muligt at leje en parkeringsplads i parkeringskælderen.

En lejlighed der absolut skal ses!

Område:
Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og havnebadet. Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.
Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor der er adgang til Metro med direkte adgang til City, den unikke bådbus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.
Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som Scarpetta og Café Alma.

Lejligheden udlejes kun til internationale lejere.

 

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:131
Stuer:1
Soveværelser:2
Badeværelser:1
Etage:6. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.12.2019
Leje:DKK 18.500
Depositum:DKK 55.500
Forudbetalt husleje:DKK 18.500
Varme/Vand:DKK 1.500
Lejeperiode:3 År
Bopælspligt:Ja