Denmark » 2300 København S, Islands Brygge DKK 23.900

Luksus lejlighed på Islands Brygge med havneudsigt

Lejligheden er nybygget og er beliggende i det attraktive nye projekt Pollux direkte til Københavns Havn.  I denne lejlighed bliver du den første beboer, og lejligheden fremstår i gode materialer.

Lejligheden:

Lejligheden indeholder entre, stort flot køkken med spiseplads i forbindelse med stue, 2 gode soveværelser samt ekstra kontor, badeværelse med brus samt ekstra badeværelse. 2 flotte altaner med vandudsigt.

Der er ligeledes mulighed for at leje parkeringsplads til lejligheden i ejendommens parkeringskælder til 900,00 kr. pr. måned.

Område:

Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og havnebadet. Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor der er adgang til Metro med direkte adgang til City, den unikke bådbus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser. Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som Scarpetta og Café Alma.

  • Lejligheden er klar til indflytning d. 15. september 2018
BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:128
Stuer:1
Soveværelser:3
Badeværelser:1
Etage:1. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.08.2019
Leje:DKK 23.900
Depositum:DKK 71.700
Varme/Vand:DKK 1.000/600
Lejeperiode:2-4 år
Bopælspligt:Ja