Denmark » 1310 København K, Fredericiagade DKK 32.000

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Luksus lejlighed i hjertet af København K

Indretning:

Lejligheden er beliggende i en gennemrenoveret ejendom med en fantastisk hall med elevator. Lejligheden er beliggende på 2. sal, og består af entre, ekstra badeværelse med brus, flot eksklusivt køkken med alle former for hårde hvidevarer, fra køkkenet er der udgang til en dejlig altan. Stor rummelig stue med et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, fordelingsgang med et børneværelse/gæsteværelse med indbyggede skab, ekstra soveværelse samt soveværelse med indbyggede skabe, stort luksus badeværelse med brus samt et lækkert badekar. Lejligheden er indflytningsklar og fremstår i særdeles eksklusiv stand.

Der er ligeledes adgang til cykelkælder samt opbevaringsrum.

  • Lejligheden kan lejes af internationale lejere.
  • Lejligheden overtages istandsat, og forventes tilbageleveret i samme stand.

Område:

Lejligheden er beliggende i hjertet af København i Frederiksstaden, med kun 200 meter til Amalienborg  og Marmorkirken. Der er ligeledes kun 2 minutters gang til Kongens Nytorv hvor du har alle former for indkøb, shopping og adgang til metroen.

Lejligheden har en unik beliggenhed for den internationale lejer som ønsker at bo midt i Københavnm, hvor du har rig mulighed for grønne områder i form af Kastellet og Kongens Have.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:174
Stuer:4
Soveværelser:3
Badeværelser:2
Etage:2. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.11.2018
Leje:DKK 32.000
Depositum:DKK 96.000
Forudbetalt husleje:DKK 32.000
Varme/Vand:DKK 900/600
Lejeperiode:2-3 år
Bopælspligt:Ja