Danmark » 2300 København S, Islands Brygge

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Luksus lejlighed I Gemini Residence

Luksus lejlighed med fantastisk udsigt over havnen

Lejligheden:

Lejligheden er beliggende i den imponerende bygning Gemini Residence. Gemini Residence er en velkendt bygning, med en unik arkitektur og store altaner.
Når du ankommer til Gemini Residence bliver du budt velkommen af ​​en smuk hall med en elevator, som tager dig til hver etage, der har en åben udsigt til den fantastiske entré.

Lejligheden er 147 kvm. og består af et stort åbent hvidt køkken i forbindelse med stuen, som har gulv til loft-vinduer, fra stuen har du også adgang til 30 m2 stor balkon, hvor du har solen hele dagen, og ikke mindst en smuk solnedgang hver aften, stort soveværelse med adgang til et badeværelse med bruser, ekstra soveværelse og et ekstra badeværelse med bruser.

Du har også adgang til en privat parkeringsplads i kælderen.

Område:

Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Islands Brygge byder på et stort udvalg af nye bygninger og ældre charmerende bygninger, hvilket giver en charmerende følelse. Området kan tilbyde cafeer på havnen, de bedste bagerier og den unikke mulighed for en svømmetur i det fri svømning område ved havnen.

Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du gode muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen og den levende fornemmelse af byen. Der er også forskellige festivaler og markeder, og sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode offentlig transports muligheder, hvor de tilbyder en Metro med direkte adgang til Kongens Nytorv, den unikke båd bus, der tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.

Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, fra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter ligesom Scarpetta hvor du kan sidde udenfor.

Islands Brygge er kun 15 minutter i bil/taxa til lufthavnen, og det er det perfekte sted, hvis du ønsker at have grønne områder og ikke mindst den smukke havn, men stadig være tæt på København.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:147
Stuer:3
Soveværelser:2
Badeværelser:2
Etage:6. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Bopælspligt:Ja