København » 2300 København S, DKK 23.500

Luksus lejlighed med fantastisk udsigt

Lejligheden er beliggende I en flot ny ejendom på Islands Brygge.

Lejligheden indeholder: Entré, flot stor stue med udgang til stor altan ( 54 Kvm ) med en fantastisk udsigt, dejligt køkken med alle hårde hvidevarer, lyst spiseområde med flot lysindfald, badeværelse med brus, dejligt stort soveværelse med indbyggede skabe. Lejligheden har derud over også 1 ekstra værelser som kan benyttes til gæste rum eller garderobe. Lejligheden udlejes møbleret for en period på 3-12 mdr.

Bemærk at lejligheden er uden bopælspligt

Område:

Islands Brygge er et meget populært område at leje lejligheden, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Islands Brygge byder på et stort udvalg af nye bygninger og ældre bygninger, hvilket giver en perfekt charmerende følelse.

Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og den unikke mulighed for en svømmetur i havnebadet.  Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor de tilbyder en Metro med direkte adgang til City, den unikke båd bus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.

Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som Scarpetta der kan tilbyde dette.

Islands Brygge er kun 15 minutter i bil/taxa til lufthavnen, og det er det perfekte sted, hvis du ønsker at have grønne områder og ikke mindst den smukke havn, men stadig være tæt på København.

 

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:114
Stuer:1
Soveværelser:2
Badeværelser:1
Etage:13. Sal
Møbleret:Ja
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:15.10.2019
Leje:DKK 23.500
Depositum:DKK 70.500
Forudbetalt husleje:DKK 23.500
Varme/Vand:DKK 1.200
Lejeperiode:2-12 Mdr
Bopælspligt:Nej