Denmark » 2300 København S, Islands Brygge DKK 19.500

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Luksus lejlighed med fantastisk beliggenhed

Indretning:
Lejligheden er 118 kvm. og indeholder følgende: Entré, badeværelse med brus, stort åbent køkken i forbindelse med opholdsstue, fra køkkenet er der udgang til en fantastisk altan med en fantastisk udsigt. Stort flot soveværelse med indbyggede skabe, ekstra værelse der er perfekt til gæsteværelse eller kontor. Badeværelse med brus I flotte materialer, hvor der ligeledes er vaskemaskine/tørretumbler. Der er udover dette et ekstra badeværelse. Der er ligeledes parkeringsplads i kælderen.

Område:
Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og havnebadet. Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor der er adgang til Metro med direkte adgang til City, den unikke bådbus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.
Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som Scarpetta og Café Alma.

  • Lejligheden udlejes kun til internationale lejere.
  • Lejligheden er klar til indflytning d. 1. November 2017.
BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:118
Stuer:1
Soveværelser:2
Badeværelser:2
Etage:1. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:15.11.2017
Leje:DKK 19.500
Depositum:DKK 58.500
Forudbetalt husleje:DKK 19.500
Varme/Vand:DKK 800/500
Lejeperiode:3 år
Bopælspligt:Ja