Danmark » 2970 Hørsholm, Selmersvej

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Flot villa i Hørsholm med en fantastisk have

Indretning:

Villaen er indrettet med et flot indgangsparti, entré, opholdsstue i forbindelse med ekstra stue/kontor. Pænt køkken med udgang til spisestue. Fra spisestuen er der en nedgang til en utrolig lys stue hvor du har udgang til en overdækket terrasse, i forbindelse med stuen er der ligeledes et separat soveværelse med privat badeværelse. 1. sal: 2 gode børneværelser samt soveværelse med indbyggede nyere skabe og udgang til overdækket altan, dejligt badeværelse med brus og jacuzzi.

Der er endvidere en velholdt kælder i huset hvor du har vaskerum samt opbevaringsrum.

Villaen har 2 gode parkeringspladser på egen grund bagved huset på en aflukket vej.

*Huset bliver malet hvidt indvendigt inden indflytning.

Område:

Villaen er beliggende i Hørsholm på en stille villavej med kun 400 meter til Hørsholm Centrum, Hørsholm skole og det grønne område ved søen Dronningedam. I centrum af Hørsholm by har du Hørsholm Midtpunkt, som har alle former for butikker og indkøbsmuligheder. Hørsholm er utrolig naturskønt og meget idyllisk, hvor du også er i nærheden af Kokkedal Slot, Rungstedgaard og Sophienberg Slot.

Huset er kun 3 km. Fra Rungsted Havn, og har derfor en perfekt beliggenhed for alle former for aktiviteter, skoler samt indkøb. Hørsholm har ligeledes en international skole NGG Internationale skole, som kun er 3.5 km. fra villaen.

Der er ligeledes gode offentligt transport muligheder, både i form af tog og bus. Du har 2 km. til Rungsted Station i Rungsted, samt Kokkedal Station som er 3 km. Fra begge stationer er der gode togforbindelser mod København, således der kun er 15 minutters tog tid til Hellerup hvor både Copenhagen International School (CIS) samt Rygaard International School er beliggende.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Etage:Kælderen
Møbleret:Ja
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Bopælspligt:Ja