Denmark » 2300 København S, Jens Otto Krags Gade DKK 14.900

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Flot umøbleret lejlighed med 2 altaner på Islands Brygge

Indretning:

Lejligheden er beliggende på 2. sal. i en meget velholdt nyere ejendom med elevator. Lejligheden indeholder åbent køkken i forbindelse med stue, fra stuen er der udgang til en stor altan med en dejlig udsigt. Der er endvidere et stort badeværelse med brus, soveværelse med skabe, samt gæsteværelse/kontor. Der er ligeledes en dejlig altan fra køkkenet hvor du har udsigt til hyggelig gårdhave.

Der er til lejligheden ligeledes en tilhørende p-plads.

  • Lejligheden udlejes pr. 1. april 2017 i 3 år.
  • Lejligheden udlejes til internationale lejere.

Område:

Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Islands Brygge byder på et stort udvalg af nye bygninger og ældre bygninger, hvilket giver en charmerende følelse.

Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og den unikke mulighed for en svømmetur i havnebadet.  Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor de tilbyder en Metro med direkte adgang til City, den unikke båd bus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.

Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, lige fra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som Scarpetta der kan tilbyde dette.

Islands Brygge er kun 15 minutter i bil/taxa til lufthavnen, og det er det perfekte sted, hvis du ønsker at have grønne områder og ikke mindst den smukke havn, men stadig være tæt på København.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:84
Stuer:1
Soveværelser:2
Badeværelser:1
Etage:2. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.04.2017
Leje:DKK 14.900
Depositum:DKK 44.700
Forudbetalt husleje:DKK 14.900
Varme/Vand:DKK 600/400
Lejeperiode:3 år
Bopælspligt:Ja