Danmark » 2970 Hørsholm, Syrenvej

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Flot renoveret villa I familievenligt kvarter

Indretning:

Villaen har en flot entre, som fungerer som fordelingsgang. Herfra er der adgang til et stort soveværelse og et moderniseret badeværelse med brus. Villaen har en stor og lys stue med adgang til et moderne køkken/alrum. Fra køkkenalrummet er der udgang til en stor sydvendt udestue samt udgang til stor træterrasse samt lukket have.

På husets 1.sal finder man 2 soveværelser samt opholdsstue med udgang til stor altan mod syd samt loft til kip og et nyere renoveret badeværelse.

Der er ligeledes en fantastisk kælder som indeholder egen indgang, badeværelse med brus, 3 værelser samt bryggers med vaskefaciliteter. Der er gulvvarme I hele kælderen, og er perfekt til teenagere, aupair eller gæsteafdeling. Kælderen er utrolig lys da der er store vinduespartier.

Område:

Villaen er beliggende i Hørsholm med kun 500 meter til Hørsholm Centrum. I centrum af Hørsholm by har du Hørsholm Midtpunkt, som har alle former for butikker og indkøbsmuligheder. Hørsholm er utrolig naturskønt og meget idyllisk, hvor du også er i nærheden af Kokkedal Slot, Rungsted Gaard og Sophienberg Slot.

Der er ligeledes gode offentligt transport muligheder, både i form af tog og bus. Der er kun 3,4 km til Kokkedal Station med gode togforbindelser mod København.

Distance:

3 km til Rungsted havn/badestrand.
2,7 km fra den internationale skole (NGG)
3,4 km fra Kokkedal Station

BOLIGEN
Type:Hus
Kvm:183
Stuer:7
Soveværelser:3
Badeværelser:3
Møbleret:Nej
ØKONOMI
Varme/Vand:DKK 2.000/800
Lejeperiode:2-3 år.
Bopælspligt:Ja