Danmark » 2300 København S, Hans Hedtofts Gade DKK 20.900

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Flot penthouse lejlighed på Islands Brygge

Lejligheden er beliggende I en flot velholdt nyere ejendom på Islands Brygge.

Lejligheden udlejes møbleret I lejeperioder fra 6 mdr. – 24 mdr. til en husleje på 20.900,00 kr. + forbrug.

Skulle du ønske lejligheden umøbleret, kontakt Capital Homes.

Lejligheden indeholder: Entré, flot stor stue med udgang til stor altan med en fantastisk udsigt, dejligt åbent køkken med alle hårde hvidevarer, badeværelse med brus, dejligt stort soveværelse med indbyggede skabe.
Der er mulighed for at leje en parkeringsplads i kælderen.
* Bemærk! Lejligheden er uden bopælspligt.
* Lejligheden udlejes til internationale lejere eller udlandsdanskere.

Område:
Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Islands Brygge byder på et stort udvalg af nye bygninger og ældre bygninger, hvilket giver en perfekt charmerende følelse.
Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og den unikke mulighed for en svømmetur i havnebadet. Der er fem pools i alt, hvoraf to er specielt til børn.
Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du har gode muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor de tilbyder en Metro med direkte adgang til City, den unikke båd bus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.

Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du har restauranter som Scarpetta der kan tilbyde dette.

Islands Brygge er kun 15 minutter i bil/taxa til lufthavnen, og det er det perfekte sted, hvis du ønsker at have grønne områder og ikke mindst den smukke havn, men stadig være tæt på København.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:118
Stuer:3
Soveværelser:1
Badeværelser:1
Etage:5. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Leje:DKK 20.900
Depositum:DKK 62.700
Forudbetalt husleje:DKK 20.900
Varme/Vand:DKK 700/500
Lejeperiode:6 Mdr. - 24 Mdr.
Bopælspligt:Nej