Denmark » 2300 København S, Weidekampsgade DKK 16.900

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Flot lejlighed på Islands Brygge

Lejligheden:

Lejligheden er indrettet med entre, dejligt køkken med spiseplads, rummelig stue med udgang til altan, soveværelse med indbyggede skabe, gæsteværelse samt badeværelse med brus.

  • Lejligheden udlejes I en periode på 2-3 år.
  • Lejligheden udlejes kun til internationale lejere.

Område:

Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og havnebadet. Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor der er adgang til Metro med direkte adgang til City, den unikke bådbus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser. Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som Scarpetta og Café Alma.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:97
Stuer:1
Soveværelser:2
Badeværelser:1
Etage:5. Sal
Møbleret:Ja
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.10.2019
Leje:DKK 16.900
Depositum:DKK 50.700
Forudbetalt husleje:DKK 16.900
Varme/Vand:DKK 800/600
Lejeperiode:2-3 år.
Bopælspligt:Ja