Denmark » 2300 København S, Islands Brygge DKK 12.900

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Flot møbleret lejlighed på Islands Brygge

Indretning:

Lejligheden består af entré, lyst køkken, flot spisestue med udgang til altan med direkte udsigt til vandet, opholdsstue samt dejligt soveværelse. Der er ligeledes et badeværelse med brus.

Område:

Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København.

Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og den unikke mulighed for en svømmetur i havnebadet.  Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor de tilbyder Metro med direkte adgang til City, den unikke båd bus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.

Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som Scarpetta der kan tilbyde dette.

Islands Brygge er kun 15 minutter i bil/taxa til lufthavnen, og det er det perfekte sted, hvis du ønsker at have grønne områder og ikke mindst den smukke havn, men stadig være tæt på København.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:82
Stuer:2
Soveværelser:1
Badeværelser:1
Etage:4. Sal
Møbleret:Ja
Altan:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.03.2019
Leje:DKK 12.900
Depositum:DKK 38.700
Forudbetalt husleje:DKK 12.900
Varme/Vand:DKK 700/400
Lejeperiode:2 år
Bopælspligt:Ja