Denmark » 2300 København S, Islands Brygge DKK 16.900

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Fantastisk umøbleret lejlighed på Islands Brygge

Lejligheden:

Lejligheden er beliggende i det anerkendte projekt “Pressesiloen”. Lejligheden er beliggende i en velfungerende og flot ejendom, og indeholder entre, dejligt åbent køkken med spiseplads i forbindelse med opholdsstue, adgang til flot stor altan med havneudsigt fra stue samt køkken, dejligt stort soveværelse med udsigt. Der er endvidere et flot badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

  • Lejligheden udlejes umøbleret i en periode på 1½ -3 år.

Der er mulighed for parkeringsplads, kontakt Capital Homes for yderligere informationer.

Område:

Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og havnebadet. Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor der er adgang til Metro med direkte adgang til City, den unikke bådbus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser. Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som den anerkendte Michelin-restaurant Alouette samt Scarpetta og Café Alma.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:101
Stuer:1
Soveværelser:1
Badeværelser:1
Etage:3. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.08.2019
Leje:DKK 16.900
Depositum:DKK 50.700
Varme/Vand:DKK 1.500
Lejeperiode:2-3 år.
Bopælspligt:Ja