Denmark » 2300 København S, Islands Brygge DKK 17.900

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Fantastisk umøbleret lejlighed på Islands Brygge

Lejligheden:

Lejligheden er beliggende i det anerkendte nye projekt Polaris. Lejligheden er beliggende i en velfungerende og flot ejendom, og indeholder entre, dejligt åbent køkken med spiseplads i forbindelse med opholdsstue, adgang til flot stor altan med havneudsigt, dejligt soveværelse med indbyggede skabe samt gæsteværelse. Der er endvidere et flot badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

  • Lejligheden udlejes umøbleret i en periode på 2-3 år.

Det er muligt at leje en parkeringsplads i parkeringskælderen, kontakt Capital Homes for yderligere informationer.

Område:

Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og havnebadet. Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor der er adgang til Metro med direkte adgang til City, den unikke bådbus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser. Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som Scarpetta og Café Alma.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:101
Stuer:1
Soveværelser:2
Badeværelser:1
Etage:2. Sal
Møbleret:Ja
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.03.2018
Leje:DKK 17.900
Depositum:DKK 53.700
Forudbetalt husleje:DKK 17.900
Varme/Vand:DKK 700/500
Lejeperiode:2-3 år.
Bopælspligt:Ja