Danmark » 2300 København S, Rundholtsvej

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Fantastisk strandhus på Islands Brygge med stor terrasse

Strandhuset er beliggende ved Havnevigen, som er et yderst populært område på Islands Brygge. Området er placeret med en fantastisk beliggenhed hvor du er tæt på grønne områder, strand samt alle former for faciliteter på Islands Brygge. Fra Havnevigen er der ligeledes en enestående udsigt over Københavns Havn, du har også Rådhuspladsen få minutter væk og vandet lige uden for døren.

Strandhusene er liebhaveri, og er en unik mulighed for at bo i en fantastisk bolig I perioden du er I Danmark. Strandhuset er beliggende direkte ud til Havnevigen, og kun få minuters gang fra restauranter samt indkøb.

Strandhuset er opført i flotte materialer, og har unikke detaljer som 2,5 meter loftshøjde i stuen. Strandhuset er det ypperste projektbyggeri på Islands Brygge, hvor det er lykkedes at få bygget fantastiske strandhuse med en unik beliggenhed, men samtidig opført Strandhusene i et fantastisk flot design.

Indretning:

Strandhuset er i 3 plan og er på 175 kvm. Strandhuset indeholder integreret carport, flot entre, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med brus i flotte materialer, dejligt lyst åbent køkken med direkte adgang til terrassen hvor du har direkte adgang til vandet ved Havnevigen. 1. sal. består af en stor stue med ekstra loftshøjde. 2. sal. består af 2 store soveværelser med et fantastisk lysindfald og flot udsigt over vandet samt grønne områder.D er er ligeledes adgang til en fantastisk tagterrasse med indbygget udekøkken og en fantastisk udsigt.
Bemærk! Strandhuset er uden bopælspligt. Strandhuset kan lejes af danskere bosat i udlandet samt ansatte med diplomatstatus.

BOLIGEN
Type:Hus
Kvm:175
Stuer:5
Soveværelser:2
Badeværelser:2
Møbleret:Nej
ØKONOMI
Lejeperiode:3 år.
Bopælspligt:Nej