Danmark » 2100 København Ø, Rosenvængets Sideallé

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Fantastisk renoveret lejlighed på Østerbro

Lejligheden:

Stor entré, luksus køkken der er ideelt for et stort køkken/alrum, opholdsstue med flot lysindfald fra de store vinduespartier, ekstra stue/kontor i forbindelse med stuen. Fordelingsgang med stort soveværelse med indbyggede skabe, ekstra soveværelse samt børneværelse,  gæstetoilet, værelse indrettet til bryggers samt opbevaring, ældre men velholdt badeværelse med kar.

Område:

Rosenvængets Sideallé er beliggende i et af de mest attraktive kvarterer på det hyggelige Østerbro. Området er yderst børnevenligt, og har en fantastisk charme. Der er endvidere kort gåafstand til Østerbrogade, hvor du har alle former for indkøb og shopping. Østerbro er et meget populært kvarter, og tilbyder charmerende cafeer, gode restauranter og grønne områder.

Lejligheden er kun beliggende 1,0 km. fra CIS (Copenhagen International School) på Østerbro, og har ligeledes gode transportmuligheder til Rygaards International School samt Copenhagen International School i Hellerup.

Der er gode offentligt transportmuligheder fra Østerbro både med bus samt tog.

Østerbro ligger nord for København, og er et af Københavns mest attraktive boligområder. Østerbro tilbyder alt indenfor sportsfaciliteter, legepladser, fodboldbaner og Fælledparken. Der er ligeledes adgang til den nye strandpark ved Svanemøllen og ikke mindst Søerne.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:218
Stuer:6
Soveværelser:3
Badeværelser:1
Etage:Stuen
Møbleret:Nej
ØKONOMI
Ledig fra:01.11.2016
Varme/Vand:DKK 2.000
Lejeperiode:1 - 2 år.
Bopælspligt:Ja