Denmark » 2300 København S, Hannemanns Allé DKK 19.900

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Fantastisk nybygget rækkehus med en unik beliggenhed

Rækkehuset er beliggende i naturvenlige omgivelser – og kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv.

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½-plan med Kalvebod Fælled som nærmeste nabo.

Indretning:

Dette rækkehus indeholder dejlig entré, hvor der er indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte. I forlængelse af køkken/alrummet ligger den sydvendte terrasse og have på 31 kvm. Den rummelige terrasse fungerer i sommerperioden som en forøgelse af spiseområdet – hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over fælleden. Stueetagen har desuden et gæstetoilet samt et depotrum. Førstesalen er en dejlig lys og stor stue, stuen har også en fransk altan, så du kan nyde lyset og den smukke udsigt. På anden sal, finder du to lyse og indbydende værelser samt husets lækre og funktionelle badeværelse med vaskesøjle. Husets sidste etage rummer er et master bedroom med udgang til tagterrassen, hvor du virkelig kan nyde fælledudsigten.

Dette rækkehus har en uovertruffen udsigt over fælleden i vest og Byfælleden i syd. Udsigten kan nydes allerede fra køkken/alrummet – og bliver kun bedre jo højere op i boligen du kommer – især fra den sydvendte tagterrasse får du et enestående udsyn over den naturskønne fælled.

  • Rækkehuse udlejes pr. 1. september i 3 år.
  • Rækkehuset udlejes kun til internationale lejere.
BOLIGEN
Type:Hus
Kvm:134
Stuer:2
Soveværelser:3
Badeværelser:1
Møbleret:Nej
ØKONOMI
Ledig fra:01.09.2016
Leje:DKK 19.900
Depositum:DKK 59.700
Forudbetalt husleje:DKK 19.900
Varme/Vand:DKK 1.500/800
Lejeperiode:3 år
Bopælspligt:Ja