Denmark » 2150 Nordhavn, Sankt Petersborg Plads

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Fantastisk møbleret lejlighed udlejes i 3-6 måneder

Lejligheden udlejes møbleret pr. 15. januar 2017 for 3-6 måneder. Skulle I have andre forespørgsler på periode, kontakt da Capital Homes.

Indretning:

Lejligheden indeholder en flot entre, dejligt værelse der kan benyttes som kontor/gæsteværelse, stort køkkeni forbindelse med spiseområde med fantastisk flotte møbler, stuen er i åben forbindelse med køkkenet, og fremstår ligeledes med meget stilfulde møbler. Badeværelse med brus og vaskemaskine/tørretumbler samt stort soveværelse med indbyggede skabe.

Lejligheden har direkte udgang til en fantastisk tagterrasse som er helt unik. Der er endvidere yderligere 2 altaner til lejligheden.

Lejligheden fremstår ekstremt stilfuld med flotte nyere møbler, og lejligheden vil være en perfekt base for den internationale lejer.

Område:

Lejligheden er beliggende i det attraktive område Nordhavn. Nordhavn station er kun 10 minutters gang fra lejligheden. Lejligheden har en perfekt beliggende for United Nations, København og Østerbro. Nordhavn er utrolig populært grundet den maritime fornemmelse da området er direkte beliggende ud til Øresund, og samtidig med kort afstand til København City.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:113
Stuer:1
Soveværelser:2
Badeværelser:1
Etage:4. Sal
Møbleret:Ja
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:15.01.2017
Varme/Vand:DKK 700/400
Lejeperiode:3-6 Måneder
Bopælspligt:Ja