Danmark » 2300 København S, Islands Brygge

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Fantastisk møbleret lejlighed på Islands Brygge

Indretning: Lejligheden er beliggende på 4. sal og har en helt fantastisk udsigt til Københavns havn. Dejlig entré med skabe, gæstebadeværelse med brus, et meget velindrettet bryggers med god plads, et stort lyst værelse med en sydvendt altan og master bedroom ligeledes med direkte adgang til et lækkert badeværelse. Dejligt køkken kombineret med dejlig stor stue med udgang til stor dejlig altan. Lejligheden er opført i kvalitetsmaterialer.

Lejligheden er møbleret med flotte moderne møbler, og lejligheden fremstår i yderst flot stand.

Der er ligeledes mulighed for parkering i kælderen til ejendommen.

• Lejligheden udlejes i 1-2 år.
• Lejligheden udlejes kun til internationale lejere.
• Lejligheden udlejes møbleret.

Område:
Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Islands Brygge byder på et stort udvalg af nye bygninger og ældre charmerende bygninger, hvilket giver en charmerende følelse. Området kan tilbyde cafeer på havnen, de bedste bagerier og den unikke mulighed for en svømmetur i det fri svømning område ved havnen.
Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du gode muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen og den levende fornemmelse af byen. Der er også forskellige festivaler og markeder, og sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode offentlig transports muligheder, hvor de tilbyder en Metro med direkte adgang til Kongens Nytorv, den unikke båd bus, der tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.
Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, fra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter ligesom Scarpetta hvor du kan sidde udenfor.

Islands Brygge er kun 15 minutter i bil/taxa til lufthavnen, og det er det perfekte sted, hvis du ønsker at have grønne områder og ikke mindst den smukke havn, men stadig være tæt på København.

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:131
Stuer:3
Soveværelser:2
Badeværelser:2
Etage:4. Sal
Møbleret:Ja
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Lejeperiode:1-2 år
Bopælspligt:Ja