Denmark » 2150 Nordhavn, Fortkaj 30 DKK 24.900

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Luksus lejlighed beliggende i The Silo

Lejligheden udlejes til 24.900,00 kr. for en lejeperiode på 2-3 år. En helt unik husleje baseret på kvm., location og selve ejendommen.

The Silo er den perfekte ejendom, såfremt du ønsker en luksus lejlighed med tilhørende faciliteter som fitness samt bemandet reception.

Lejlighed:

Lejligheden er beliggende på 2. sal i ejendommen, og er indrettet i 2-plan. Lejligheden består af flot entré, fra entreen er der indgang til de to fantastiske stuer med store vinduespartier med en unikt lysindfald samt adgang til stor altan. Fra opholdsstuen er der ligeledes adgang til et flot køkken med alle hårde hvidevarer og med plads til spiseplads ligeså. Fra køkkenet er der adgang til altanen med havkig. Fra stuerne er der adgang til et stort soveværelse med walk-in closet samt luksus badeværelse med badekar.  Fra stuerne har du to fantastiske trapper der giver adgang til 2 separate værelsesafdelinger, hvor hver afdeling har et rummeligt soveværelse med tilhørende walk-in closet samt badeværelse med brus.

Lejligheden er opført i fantastiske materialer og fremstår i en ekstrem luksuriøs stil.

Lejligheden udlejes bade med og uden bopælspligt. Lejligheden kan ligeledes lejes møbleret for tillæg.

Område:

The Silo er beliggende i det attraktive Nordhavn, hvor der er hurtig adgang til City samt Hellerup. Lejligheden er kun beliggende 5 minutters gang fra den internationale skole (CIS Nordhavn Campus).

Der er ligeledes kun 8 minutters gang til Nordhavn Station hvor der er mulighed for at tage direkte tog til City samt Hellerup. Nordhavn er et fantastisk kvarter såfremt du ønsker at være tæt på byen, men samtidig bibeholde den maritime følelse.

Lejligheden har ligeledes været inkluderet i reportage fra CNN.

CNN

Såfremt du ønsker at læse mere om ejendommen, kan du gøre dette her.

PDF om projektet The Silo

Kontakt Capital Homes for yderligere spørgsmål samt forespørgsler.

 

 

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:207
Stuer:2
Soveværelser:3
Badeværelser:3
Etage:2. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:15.11.2018
Leje:DKK 24.900
Depositum:DKK 74.700
Forudbetalt husleje:DKK 24.900
Varme/Vand:DKK 1.800/1.200
Lejeperiode:2-3 År
Bopælspligt:Ja