Denmark » 2942 Skodsborg, Skodsborg Strandvej DKK 69.000

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Fantastisk liebhaver ejendom med unik udsigt til Øresund

Villaen er perfekt for den internationale lejer, som ønsker at bo i en fantastisk ejendom med en helt unik beliggenhed.

Indretning:

Hovedhuset består af 372 kvm., og indeholder i stueplan en flot hall med en fantastisk trappe til 1. sal. og flotte gulve i sort granit. Flot nyere køkken med gaspejs og havudsigt hvor der er rig mulighed for et spiseområde. Fantastisk glasatelier med panorama udsigt over Øresund og glas gulv med kig til vinkælderen. Stor spisestue med gammel original pejs og rummelig opholdsstue begge med franske fløjdøre, høje paneler og massive gulve i egeparket med gulvvarme. Fra stuen er der ligeledes udgang til ca. 100 m2 terrasse. Der er endvidere et ekstra rum der kan benyttes som stue, herreværelse eller gæsteværelse.

1. sal består af børneafdeling med luksus badeværelse samt 3 gode børneværelser. Master bedroom med balkon, walk-in closet, luksus badeværelse med bad og brus.  Underetagen er udgravet og fremstår i flotte materialer og guldvvarme. Underetagen indeholder ligeså tempereret vinkælder med glas loft, pool rum, gym, vaskekælder, og diverse disponible rum.

Villaen har endvidere et fantastisk anneks, som er perfekt til gæster eller au-apair. Annekset indeholder stue, 2 soveværelser samt badeværelse.

Til villaen er der ligeledes tennisbane, samt en fantastisk terrasse/bådebro direkte til Øresund.

Der er endvidere 3 garager med automatiske porte.

Denne villa er sjældent udbudt, og er absolut et besøg værd.

 

BOLIGEN
Type:Hus
Kvm:372
Stuer:3
Soveværelser:5
Badeværelser:3
Møbleret:Nej
ØKONOMI
Ledig fra:01.12.2016
Leje:DKK 69.000
Depositum:DKK 207.000
Forudbetalt husleje:DKK 69.000
Varme/Vand:DKK 3.500/1.500
Lejeperiode:3 år.
Bopælspligt:Ja