Danmark » 1437 København K, Galionsvej DKK 15.000

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Fantastisk lejlighed I 2-plan på det attraktive Holmen

Layout:

Indretning: Lejligheden indeholder entre med indbyggede skabe, flot køkken med store vinduespartier med udgang til en fantastisk altan med vandudsigt. I stueplan er der ligeledes et flot badeværelse med vaskemaskine samt tørretumbler, samt et værelse der kan benyttes som soveværelse eller kontor, fra stueplan er der en flot trappe til 1. salen hvor du har lejlighedens stue. Lejligheden er beliggende I en anerkendt ejendom på Holmen, hvor der er elevator lige til døren ligeså.

Der er en parkeringsplads tilknyttet lejligheden, som skal lejes sammen med lejligheden. Pris pr. mdr. 1.500,00 DKK.

Der er ligeledes mulighed for at låne ejendommes kajakker.

Område:

Lejligheden er beliggende I den anerkendte ejendom Torpedohallen.  Torpedohallen dannede i årevis ramme for bygning af krigsskibe til den danske flåde. Men i 2003 blev ejendommen omdannet til 68 luksuslejligheder.

Holmen er et særdeles attraktivt kvarter med kun 10 minutters gang til Københavns Centrum. Der er ligeledes rig mulighed for restauranter, cafeer samt indkøb I området. Lejligheden er beliggende I et meget veletableret område på Holmen, hvor stemningen er utrolig unik med et miks af det maritime samt bylivet.

  • Lejligheden udlejes I 2-4 år.
BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:103
Stuer:2
Soveværelser:1
Badeværelser:1
Etage:2. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.04.2018
Leje:DKK 15.000
Depositum:DKK 45.000
Forudbetalt husleje:DKK 15.000
Varme/Vand:DKK 1.000/500
Lejeperiode:2-4 år
Bopælspligt:Ja