Denmark » 1165 København K, Nørregade DKK 32.000

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Fantastisk penthouse lejlighed på 294 kvm. i København K

Lejligheden er beliggende på 6. sal. med elevator, og lejligheden har en helt unik udsigt over Københavns tage.

Indretning:

Lejligheden indeholder entre med indbyggede skabe, flot kontor/stue/soveværelse med indbyggede skabe, flot opholdsstue med åben pejs og en fantastisk udsigt over København. Fra stuen er der ligeledes udgang til en dejlig altan der går rundt om stuerne, stor spisestue med et fantastisk vinduesparti4, nyere køkken med spiseplads. Soveværelse med tilhørende badeværelse med brus samt udgang til altan. Fra stueplan er der en flot trappe til 1. sal som består af et børneværelse med indbyggede skabe samt soveværelse. Badeværelse med brus. Der er ligeledes et depotrum på 1. sal.

Lejligheden har fra alle rum en fantastisk udsigt over København, og lejligheden bør absolut ses.

Det er muligt at leje en parkeringsplads ved ejendommen. Prisen vil være ca. 3.000,00 DKK pr. måned.

Område:

Lejligheden er beliggende i det eftertragtede kvarter ved Nørreport Station. Fra lejligheden er der kun 100 meter til Nørreport Station som har direkte forbindelser til Nordhavn/Hellerup hvor de internationale skoler er beliggende. Området byder ligeledes på Torvehallerne som tilbyder alle former for delikatesse forretninger og anderkendte restauranter. Der er ligeledes kun 5 minutters gang til Kongens Nytorv, hvor der ligeledes er rig mulighed shopping og restauranter.

Denne lejlighed er helt unik, og udsigten er spektakulær og sjældent set lignende. Lejligheden passer perfekt til den internationale familie som ønsker at bo centralt I København, men forsat med følelsen af at bo privat. Denne lejlighed er den eneste beboelseslejlighed i denne ejendom, og netop dette gør at lejligheden føles meget privat.

  • Lejligheden udlejes til internationale lejere.
  • Lejligheden udlejes i 2 år.
BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:294
Stuer:2
Soveværelser:4
Badeværelser:2
Etage:6. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.07.2018
Leje:DKK 32.000
Depositum:DKK 96.000
Forudbetalt husleje:DKK 32.000
Varme/Vand:DKK 2.100
Lejeperiode:2 år
Bopælspligt:Ja