Denmark » 2300 København S, Axel Heides Gade DKK 19.500

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Luksus møbleret lejlighed på Islands Brygge

Lejlighed:

Lejligheden er beliggende i et fantastisk område på Islands Brygge. Lejligheden er beliggende på 2. sal i en ejendom med elevator. Lejligheden indeholder entre, dejligt stort badeværelse med brus samt vaskemaskine/tørretumbler, stort køkken/alrum med spiseplads, værelse der er indrettet som stue, stort soveværelse med indbyggede skabe samt ekstra værelse der er indrettet som børneværelse. Dette kan også benyttes som et gæsteværelse eller kontor. Der er 2 flotte altaner, således du har rig mulighed for sol.

  • Lejligheden udlejes møbleret.
  • Lejligheden udlejes til internationale lejere.
  • Lejeperioden kan være 1-2 år.

Husleje for en 1-årig periode: 21.000,00 DKK pr. mdr. + forbrug

Husleje for en 2-årig periode:   19.500,00 DKK pr. mdr. + forbrug 

Område:

Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København.

Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og den unikke mulighed for en svømmetur i havnebadet.  Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor de tilbyder Metro med direkte adgang til City, den unikke båd bus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser.

Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som Scarpetta der kan tilbyde dette.

Islands Brygge er kun 15 minutter i bil/taxa til lufthavnen, og det er det perfekte sted, hvis du ønsker at have grønne områder og ikke mindst den smukke havn, men stadig være tæt på København.

 

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:113
Stuer:2
Soveværelser:2
Badeværelser:1
Etage:2. Sal
Møbleret:Ja
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:15.02.2018
Leje:DKK 19.500
Depositum:DKK 58.500
Forudbetalt husleje:DKK 19.500
Varme/Vand:DKK 800/500
Lejeperiode:1-2 år
Bopælspligt:Ja