Danmark » 2100 København Ø, Rosenvængets Hovedvej

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

290 kvm. flot møbleret lejlighed på Østerbro

Lejligheden udlejes umøbleret, delvist møbleret og møbleret i 1-2 år pr. 1. Juli 2016.

Indretning:

Lejligheden er beliggende på 1. sal samt 2. sal i en yderst flot ejendom med privat have. Du bliver mødt af et flot privat indgangsparti, rummeligt køkken i forbindelse med spisestue med en pejs, stor opholdsstue med flot udsigt samt ekstra stue/kontor med adgang til en privat tagterrasse samt badeværelse med brus, bryggers og ekstra værelse. Fra entreen er der en trappe til 1. sal. som indeholder 4 gode børneværelser, stort soveværelse samt 2 badeværelser.

Område:

Rosenvængets Hovedvej er beliggende i et af de mest attraktive kvarterer på det hyggelige Østerbro. Området er yderst børnevenligt, og har en fantastisk charme. Der er endvidere kort gåafstand til Østerbrogade, hvor du har alle former for indkøb og shopping. Østerbro er et meget populært kvarter, og tilbyder charmerende cafeer, gode restauranter og grønne områder.

Lejligheden er kun beliggende 1,0 km. fra CIS (Copenhagen International School) på Østerbro, og ligeledes med gode transportmuligheder til Rygaards International School samt Copenhagen International School i Hellerup. Der er ligeledes kort afstand til den internationale skole i Nordhavn. Der er gode offentligt transportmuligheder fra Østerbro til City både med bus samt tog.

Østerbro tilbyder alt indenfor sportsfaciliteter, legepladser, fodboldbaner og Fælledparken. Der er ligeledes adgang til den nye strandpark ved Svanemøllen og ikke mindst Søerne.

 

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:290
Stuer:10
Soveværelser:6
Badeværelser:3
Etage:1. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.07.2016
Lejeperiode:1 - 2 år.
Bopælspligt:Ja