Danmark » 1264 København K, Store Kongensgade DKK 35.000

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

268 kvm. luksus lejlighed på Store Kongensgade

Indretning:

Entré, fantastisk opholdsstue med udgang til fransk altan med udsigt til Kongens Nytorv og Marmorkirken, kontor/bibliotek i åben forbindelse med opholdsstuen. Stor spisestue med flotte detaljer og indbygget vitrineskab, lækkert stort køkken med flot lysindfald i hvidt højglans og korian bordplade, luksuriøs og unik vinvæg, som skaber en elegant og unik fornemmelse i køkkenet, der er endvidere alle hårde hvidevarer med særligt fokus på et stort amerikansk køleskab og et vinkøleskab. Der er udgang til en dejlig altan fra køkkenet. Flot rummeligt gæstebadeværelse med mørke fliser og brus, 2 gode værelser med store vinduespartier, samt stort soveværelse med tilhørende værelse indrettet som walk-in closet, stort flot badeværelse med kar/brus. Der er endvidere en altan ud fra walk-in værelset, som er helt fantastisk.

Lejligheden er gennemrenoveret med respekt for de gamle charmerende detaljer, hvor rumdelingen ligeledes er helt fantastisk.

Område:
Lejligheden har en yderst god beliggenhed på Store Kongensgade, hvor du kun har 2. minutters gang til Kongens Nytorv og Kastellet. Der er ligeledes gode restauranter og hyggelige cafeer lige ved lejligheden.

  • Lejligheden kan lejes af internationale lejere.
  • Lejligheden udlejes I en periode på 3 år.
  • Bemærk at indflytningsdatoen er fleksibel. Kontakt Capial Homes for spørgsmål.
BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:268
Stuer:3
Soveværelser:3
Badeværelser:2
Etage:3. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.04.2017
Leje:DKK 35.000
Depositum:DKK 105.000
Forudbetalt husleje:DKK 35.000
Varme/Vand:DKK 1.800
Lejeperiode:3 år
Bopælspligt:Ja