Denmark » 1552 København V, Vester Voldgade DKK 18.800

    Udlejet
Denne bolig er udlejet

Lejlighed i flot stand ved Københavns havn

Lejligheden:

Lejligheden ligger i en meget velholdt bygning med elevator i et attraktivt område kun 100 meter fra Københavns Havn.

Lejligheden består af en entre, køkken med spise plads, dobbelt stue med store vinduer, 2 gode soveværelser med god plads. Der er også et stort badeværelse samt toilet. Der er ligeledes to gode altaner, en mod gården og en mod gaden for at sikre dig de bedste muligheder for et dejligt lysindfald. 

Område:

Lejligheden er beliggende I et roligt og attraktivt område I København V. Der er kun 2 minutters gang til Rådhuspladsen, og kun 100 meter fra Københavns Havn hvor du har rig mulighed for at gå dejlige ture. Der er ligeledes kun 5 minutters gang til Kongens Nytorv hvor der er alle former for indkøb, shopping samt restauranter. Der er ligeledes gode offentligt transport muligheder I form af tog, busser samt bådbussen.

Denne lejlighed skal absolut ses, da den har en fantastisk location hvor du vil være i gåafstand til alt, hvad I kan drømme om lige fra hyggelige cafeer, tivoli, Glyptoteket og Nationalmuseet. I forlængelse af jeres gade folder de små stræder sig ligeledes ud med spisesteder, kaffebarer og specialforretninger, mens I kan nyde den friske luft med en løbetur rundt om Københavns Havn.

Dette område er et yderst spændende område hvor et helt nyt haveområde netop er færdigt. Lejligheden er beliggende tæt på  det nye havnebassinet hvorfra der er mulighed for roning eller at bade.

Denne lejlighed er ligeledes kun et stenkast fra det populære Bryghus projekt, som skaber en helt unik og hyggelig stemning i området.

 

BOLIGEN
Type:Lejlighed
Kvm:125
Stuer:2
Soveværelser:2
Badeværelser:1
Etage:3. Sal
Møbleret:Nej
Altan:Ja
Elevator:Ja
ØKONOMI
Ledig fra:01.12.2019
Leje:DKK 18.800
Depositum:DKK 56.400
Forudbetalt husleje:DKK 18.800
Varme/Vand:DKK 1.800/vand er inkl. i huslejen
Lejeperiode:Ubegrænset
Bopælspligt:Ja