Cookie- og persondatapolitik

I denne Cookie- og Persondatapolitik for capitalhomes.dk finder du en beskrivelse af, hvilke data vi indsamler og behandler, hvorfor netop disse data indsamles, og hvad vi anvender dem til. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os/vi indsamler om dig, når du er kunde hos capitalhomes.dk, eller når du besøger vores website capitalhomes.dk

Dataansvarlig
Den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger er:

Capital Homes ApS
Skodsborg Strandvej 73
2942 Skodsborg
CVR nr. 36090960

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til Cookie- og Persondatapolitikken, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger, som er registreret hos os, kan du rette henvendelse via e-mail: Info@capitalhomes.dk eller telefonnr. 53637021.

Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du også rette henvendelse til os. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke data der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

I forbindelse med at Capital Homes ApS udlejer boliger behandler vi løbende personoplysninger.
Capital Homes ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger som vi indhenter. Capital Homes indsamler oplysninger såsom: Navn, adresse, e-mail, detaljer om bank, pas, informationer om familieforhold samt job.

Capital Homes ApS skal derfor ikke indhente dit samtykke til denne behandling af dine personoplysninger, såfremt du indgår en formidlingsaftale eller du ønsker at indgå en lejekontrakt.  Capital Homes benytter og modtager disse oplysninger i forbindelse med indgåelse af formidlingsaftale, lejekontrakt eller forbindelse med dit ønske om at leje en bolig. Derudover kan vi modtage oplysninger fra andre som din rådgiver eller andre relevante parter fx. din advokat eller lign.

Du har ligeledes mulighed for at afgive personoplysninger via Capital Homes hjemmeside via vores Book en fremvisning funktion, og direkte kontakt via telefon eller e-mail/brev. Disse oplysninger afgiver du selv, og det er nødvendigt for Capital Homes ApS at benytte personoplysninger såfremt du ønsker at indgå en formidlingsaftale med Capital Homes, eller hvis du ønsker at leje en bolig via Capital Homes ApS.

Som dataansvarlig deler vi ikke personlige oplysninger med modtagere uden for EU/EØS.

På capitalhomes.dk´s hjemmeside findes plug-ins til Linked-In. Hvis du trykker på disse plug-ins på hjemmesiden vil du blive bedt om, at acceptere de eventuelle cookies, som disse medier anvender.

Capital Homes ApS indhenter oplysninger om dine stamdata, som f.eks. navn og adresse samt informationer om din bolig fra offentligt tilgængelige databaser såsom ois.dk. Oplysninger om dig og din bolig vil blive registreret og gemt på sagen, såfremt det er relevant for udlejning af boligen. Capital Homes ApS benytter dine personoplysninger i henhold til at formidle boliger, både som udlejer og lejer.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om dine data håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet og ved udsendelse af nyhedsbrev.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig og som kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Kontakt os via ovenstående kontaktoplysninger. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Når du besøger websitet capitalhomes.dk benytter vi cookies fra Google Analytics. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan brugerne interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer. Disse data deles ikke med andre parter, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke).

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokerer cookies, kan du se en vejledning her.

Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 25-05-2018.