OM CAPITAL HOMES

Capital Homes er etableret af Helle Juhl Jørgensen som har 8 års erfaring indenfor udlejningsbranchen, og har i denne periode udlejet over 900 boliger I København samt Nordsjælland.

Idet Capital Homes har jyske rødder, har vi måske en lidt gammeldags tilgang til kundeservice, og arbejder derfor efter nogle helt specielle firmanormer, hvor vi vil gøre alt for at sikre os at vores kunder er tilfredse i hele udlejningsprocessen.

Capital Homes drives idag af søskendeparret Helle Juhl Jørgensen og Claus Juhl Jørgensen.

Capital Homes udlejer boliger til internationale lejere samt firmaer, og har etableret et stort netværk blandt virksomheder, relocationbureauer og ambassader både i Danmark og internationalt.

Capital Homes specialiserer sig i at finde stabile lejere, og har en bred erfaring indenfor screening af lejere, hvilket er grundlæggende for at få en tilfredsstillende udlejningsproces.

Capital Homes specialiserer sig ligeså i at udleje ejendomsprojekter med flere enheder, og foretager en målrettet strategi alt efter hvilken ejendom vi har med at gøre. Det er vigtigt at vi ikke blot åbner døren til ejendommen, men ligeså leverer innovative løsninger for at skabe interesse for projektet, samt den højest mulige husleje.