EKSKLUSIV BOLIG PÅ ISLANDS BRYGGE

Knud Kristensens Gade no. 8

Helle Juhl Jørgensen Ikke kategoriseret

Nu har du en unik mulighed for bo I en fantastisk bolig I en 1-årig periode.

Rækkehuset er rent liebhaveri men flotte detaljer og en unik indretning. Rækkehuset har en fantastisk privat gårdhave, der giver et yderst internationalt og eksklusivt stemning.

Indretning

Rækkehuset indeholder i stueplan et gæstetoilet, flot køkken i åbent forbindelse med opholdsstue, fra stuen samt køkken er der store flotte vinduespartier der giver et fantastisk lysindfald. 1. sal. indeholder et gæsteværelse med en seng, kontor samt master bedroom med walk-in closet, der er ligeledes et fantastisk badeværelse med fritstående badekar samt brus.
•Rækkehuset udlejes møbleret pr. 1. september 2016 i 1 år.

Knud Kristensens Gade no. 2

Knud Kristensens Gade no. 14

Område:

Lejligheden er beliggende på Islands Brygge, som er et område i hastig udvikling. Du har alle former for dagligvare butikker, caféer, restauranter og fitnesscenter blot 2 minutters gang fra lejligheden. Islands Brygge kan tilbyde grønne områder og havnebadet, og alligevel er du kun 15 minutters gang fra byens centrum. Du har også adgang til “bådbussen” og normale busser, der tager dig direkte ind til byen. Derudover har du hurtig adgang til lufthavnen, hvor det tager ca. 15 minutter at køre dertil.

Kontakt Capital Homes for yderligere informationer.